Especialistes a tractar nens amb pèrdua auditiva, els professionals atendran consultes el 20 de març al Centre de Pediatria Can Mora.

Els professionals de la Clínica John Tracy oferiran, per primer cop, consultes privades a Sant Cugat. Serà el dilluns, 20 de març, al Centre de pediatria Can Mora, amb cita prèvia i organitzat per AlbertMartín Audiologia.

La Clínica John Tracy és una organització sense ànim de lucre, amb seu a Califòrnia, fundada l’any 1943 per Louise Treadwell Tracy, dona de l’actor Spencer Tracy, i que porta el nom del seu fill, John. La clínica és una de les més destacades organitzacions sense ànim de lucre amb la missió de proveir serveis centrats en els pares de nens amb pèrdua auditiva, que ofereix ensenyament, orientació i suport.

Per primer cop a Sant Cugat, les famílies que ho desitgin, i amb cita prèvia, podran acudir a una consulta privada amb Mary Beth Goring o Fernanda Hinojosa. Dues setmanes després, els qui acudeixin a la consulta, rebran un informe elaborat pels professionals amb el resum de la consulta i les seves recomanacions.

Les jornades a Sant Cugat les organitza t-oigo, l’associació sense ànim de lucre per a famílies de nens amb pèrdua auditiva, juntament amb el Centre Auditiu AlbertMartín Audiologia. A més de les consultes del dilluns, el diumenge, dia 20, se celebrarà la Jornada «Esperanza, Apoyo y Orientación» el diumenge, 19 de març, a l’escola La Farga Infantil.

La Clínica és una de les proveïdores privades més grans i aclamades de diagnosi audiològica, educació, recursos i suport per a famílies amb bebès o nens amb pèrdua auditiva. Actualment, atenen anualment a més de 2.500 famílies.

L’objectiu és ajudar a fer que els nens adquireixin les habilitats auditives, lingüístiques i de parla necessàries per desenvolupar-se bé en el món dels oients. A més, proveeixen als seus pares de la capacitació necessària i dels coneixements necessaris perquè ajudin els seus fills a desenvolupar tots els seus potencials de comunicació.

Els seus serveis inclouen avaluacions audiològiques pediàtriques completes, un programa per a pares i bebès, serveis de teràpia auditiva-verbal, programes de suport per a pares i famílies, serveis de teràpia psicològica, educació a distància, una escola preescolar auditiva-verbal, així com educació professional, incloent-hi un programa de mestratge en col·laboració amb la Universitat Mount Saint Mary a Los Ángeles.